Alla inlägg under maj 2018

Av Jammar - 13 maj 2018 08:02

Att finnarna vann mot kanada i går är nog en skräll. Ryssarna gjorde det dom skulle och vann. Ska bli spännande att se vilka lag möter vilka i nästa omgång, då vinna eller försvinna gäller. Mulet och 12 grader här.

ANNONS
Av Jammar - 12 maj 2018 15:48

Att få se Kanada spöa finnarna och Ryssarna spöa switzerland blir ju helt underbart. Det borde vara fler hockey vm på ett år.

ANNONS
Av Jammar - 12 maj 2018 13:41

Nu när akademin med adeln inte funkar längre så borde Skellefteå backen Adam Larsson få nobelpriset i stället vilken underbar back han är fast han ser galen ut. Det är 3-2 till sve i period paus till tredje.

Av Jammar - 12 maj 2018 11:39

Ja snart är det hockey från 12.15 tills 23.00 i kväll. Lider med alla män som inte få se årets största sporthändelse. Många förtryckta män blir väl tvingade att se annat trams på tv i kväll. Jag ska ta en öl och smaska på en räkmacka för alla män som inte får se hockeyn!


Av Jammar - 12 maj 2018 07:54

Bara döda fiskar följer med strömmen! Konformisterna vill att alla ska följa med strömmen det blir bäst så. Kapitalisterna lika så, det blir lättare att sno våra pengar då. Hur är vårt samhälle egentligen beskaffat? Folk sitter i sina villor och bostadsrätter och är rädda att de ska förlora allt. 

Av Jammar - 12 maj 2018 06:41

The dark net kopplar upp oss. Alla datorer och sånt som är uppkopplat har ett chipp installerat som läser av våra hjärnvågor. Chippet sitter under processorn och är grön i färgen och runt. Om ni hittar chippet så ta inte bort det utan linda in det i en liten bit folie. Så går ni ut och skriker, Jag har hittat chippet.

Av Jammar - 12 maj 2018 05:56

Dimma och sju grader lite spöklikt så här på morgonen. Måsarna är tysta inte en kotte ute. Det är lite som man vet inte vad som finns där ute i dimman? Funderar nästan på att stänga balkongdörren, annars så vet man ju inte vad som kommer in. Huuuuu... Så blir det hockey för hela slanten i dag. Skulle även sätta på sommardäcken så måste jag tvätta, ladda mobilen en jäkla massa måsten urk.. Skulle behöva en motor som piska igång mig..

Av Jammar - 11 maj 2018 17:41

Våldet i sd partiet. En sd politiker som söker på kommun listan i Skåne sitter häktad för att knivstuckit en person. Ja de kriminella är otroligt många i detta parti. Ironiskt att de vill satsa på lag och ordning? De ha kanske tänkt gå i fängelse självmant så minskar brotten i Skåne?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se