Alla inlägg under april 2020

Av Jammar. - 2 april 2020 07:03

Noll grader och grå klart med sol väder ute. Tryck 140-96 p70 oj helt normalt och underlivs trycket under 100 oj oj. Har aldrig tvättat händerna så ofta som nu och det är ju bra men de har blivit torra och de spricker i skinnet.   Men som tur är så köpte jag flera bukar i höstas av en hudkräm för män, jag är ju en man. Eftersom jag blir torr om armbågarna. Nu har det visat sig vara exilens för händerna också. Och inte så dyr heller. Så är det bedrövligt att sitta och lyssna på de som skulle ha sett till så sjukvården har skyddsutrustning hittar på den ena och den andra ursäkten. För att de inte har gjort sitt jobb. Snart dax att rulla fram giljotinen på torget.

 

Av Jammar. - 1 april 2020 16:31

Bra att de uppmärksammar detta med att håll avstånd nu. Lite sent men men.. Så är väl Djurfarmen en bok som alla bör ha läst.


Av Jammar. - 1 april 2020 15:39

Snart är tråkigheter med system och hårddiskar som strular och måste botas om på datorer är ett minne blott snart.  Med det nya rymdbredbandet behövs inte det. Så tråkigheter med säkerhetskopiering och strulande system är snart slut. De nya mobilerna kommer att bli något i hästväg eller rättare sagt små som nyckelpigor.



Av Jammar. - 1 april 2020 09:31

Alla virus är farliga så nu förbjuder man kärleksviruset, så inget vårflörtande tillåts i landet. Ska skriva till "fråga doktorn" och fråga om det stämmer. ;)

Av Jammar. - 1 april 2020 09:00

Ja att alla bilar beläggs med körförbud i natt kl 24.00 i hela landet. Eftersom bilprovningen stänger coronan pesten ni vet.

 

Av Jammar. - 1 april 2020 08:12

En grad varmt och simpson himmel kan visst bli snö i dag. Tryck 138-105 p68. Fotboll ska visst börja spelas på datorer nu i sommar. Djurgården och Malmö testar just nu spelen. Så blir det billigare för klubbarna eftersom en spelare kan sköta hela laget. Så är golf ingen sport utan en fritids sysselsättning!

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards