Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 12 december 2017 09:46

Skulle ha varit på bio i morgon, star wars. Men mina bihålor och hosta sätter stopp för det.. Lite kallare i dag -7 grader och lätt snöfall. Och funderar på att inte raka mig förns nästa år..

ANNONS
Av Jammar - 11 december 2017 13:39

Östersund möter Arsenal hemma i februari.. Hade hellre sett att det blev ett badbyx lag som miland.. 

ANNONS
Av Jammar - 11 december 2017 13:13

Allt är bra..

Av Jammar - 11 december 2017 08:01

  Minus fyra grader och blecksvart ute..

Av Jammar - 11 december 2017 07:26

Borgarna adeln och annat nobelt pack hade visst en fest i går. Undrar om Anders Borg var där som underhållning och körde helikoptern och mätte snoppar? Undrar varför inte skatte polisen gör en utmätning på obetalda skatter på en sådan fest.. De skulle säkert få in miljarder.. Pengar som skulle behövas i sjukvården, äldreomsorgen, skolan och åt humanitär hjälp till flyktingar..

Av Jammar - 10 december 2017 09:27

Metoo skandalen är den största skandalen som nånsin har nystas upp i värden. Det är fantastiskt bra att den nystas upp, detta med övergrepp.. Men det lustiga är att de som skriker om att sanningen ska komma fram till folket är de mest hatiska till metoo avslöjandet.. Som högerextrema och sd politiker.. Man undrar om de vill styra det vi ska läsa och tycka?


Av Jammar - 9 december 2017 09:20

Om det svenska folket inte vill ha med sd partiet med de som styr så är det bara att gilla läget.. Fatta det sd politiker.. Ni sjunker mer och mer.. Även de dummaste vill inte veta av er längre..

Av Jammar - 9 december 2017 08:03

VARNING efter granskning bör videon inte ses av känsliga personer...

Har sovit någorlunda i natt bara vakna nån gång och hostat upp släm.. Minus en grad ute och duggregn. Om det inte var så mycket skidåkning så skulle jag ta en långpromenad på nån mil i dag... Blir en kortis till affären och glas apoteket.. Medicinen hjälper men det tog ett tag.. Har minskat dosen hostmedicin och ökat nässprayen.. Så har jag lyckats med att separera julen från musten så nu dricker jag bara must.. Slängde julen i slasken..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se