Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 22 december 2017 08:51

Har blivit tillfrågad om jag vill komma och äta hos några grannar på julafton för några dagar sedan.. Nä jag vill inte sa jag, har ingen aptit och vill va själv.. Göra som jag vill.. Nyss ringde en annan som också ska gå och undrar varför jag inte vill.. Sa samma sak. Jag ger min fan på att det är nån typ av ihop parning på G.. Jag är ju sjuk och har ingen aptit så jag kan ju inte.. ler.. Ja jag älskar mina grannar.. Så har jag rakat mig nu på morgonen.. Så nu ser jag snäll ut igen..


ANNONS
Av Jammar - 22 december 2017 07:53

Va tvungen att tjuvtitta på vad de ska visa på tv på julafton.. Även fast man har så många kanaler.. Så är det bara skit och repriser.. Undrar om de har nån typ av kartellbildning de fantasilösa konservativa  konformisterna? Skärpning nån ny film skulle sitta bra.  Lägg pengarna som ni får in i reklam på nya filmer.. Reklamen som vi spyr på och får ångest av.. Fan nån bra film skulle ni kunna visa som tack för att vi ser på reklam skiten..

ANNONS
Av Jammar - 22 december 2017 07:24

Ekonomin är god, arbetslösheten sjunker. och vi hjälper de som flyr från krig.. -två grader och vitt på backen.. Kaffet är gott. Den gravida laxen smakade bra.. Sov bra i natt, är bättre i bihålorna..

Av Jammar - 21 december 2017 19:00

Det är fler som dör på sina arbetsplatser uppe i 50 st i år.. 40 st döts skjutningar..

 Av Jammar - 21 december 2017 18:48

Tyckte det var skit på tv så hyrde Kong från 2017 på Telias filmbutik för 19 kr.. Skitbra film har nog sett de flesta filmer om king kong även nån s/v film.. Denna tyckte jag var en av de mest spännande.. Rekommenderas..

Av Jammar - 21 december 2017 07:27

Får nog vara inne några dagar till och bara ta det lugnt. Får skippa midvinter firandet i natt.. Det kan vara för tidigt med öl och orgier.. Men en sak som jag tycker är skönt är att jag slipper morfinet.. Har en halv flaska kvar som jag tänkte så ut på toan, men det går ju inte för då blir fiskarna höga. Får gå på apoteket och lämna in den där.. Jag gillar inte neråt droger så är det bara.. Så måste jag sätta klipparen på laddning så jag får bort skägget..

Av Jammar - 21 december 2017 06:51

Har fått sova sammanhängande i natt och har inte hostat.. Så blir man fundersam, apoteket sa att man ska ta pillerna till maten, så om man läser bruksanvisningen så ska man ta dom på fastande mage.. Fan kan de inte bestämma sig..Luktsinnet har börjat komma tillbaka också, Jag luktar som ett antibiotika piller..

Av Jammar - 20 december 2017 14:03

Jag måste vara den ende anarkisten i värden som får ett julkort från en sd politiker... Där de önskar mig ett lagom samhälles omstörtande nytt år.. Så var det nått om  pepparkaksgubbe..Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se