Alla inlägg under december 2017

Av Jammar. - 24 december 2017 09:12

Släng inte en massa mat i soporna snälla och sortera papper och papp. Glas och plåt.. Panta burkar och glas ni behöver inte skämmas för att ni baljer i er en massa öl vin och sprit så panta och gå till glasinsamlingen.. strunta i granen och absolut ingen plastgran. Granar är ett liv också. Ha en stor blomma som gran och ha den hela året.. Det finns mycket man kan göra för miljön..


Av Jammar. - 24 december 2017 04:30

  Afrikanskt julpyntat buffelgräs.. Dan då alla får göra som de vill i anarkismens namn.. Emma Goldman skulle hoppa och studsa av glädje åt min påhittighet.. Hennes feministiska och anarkistiska tänkande som på 2000 talet återföder och återupplivar hennes tankegångar. Samma idioti som fanns på 1800 talet finns fortfarande.. Så om hon blev åter född i dag så skulle hon känna igen sig..

Av Jammar. - 23 december 2017 18:54

 



Av Jammar. - 23 december 2017 17:37

Rasism skadar allvarligt dig själv och personer i din omgivning!


Av Jammar. - 23 december 2017 10:34

Ganska häftigt väder ute..  

Av Jammar. - 23 december 2017 09:31

Hade funderingar på att hänga ut mattorna och få de dammade.. Men det blåser ute 23 m/s i byarna.. De lär väl blåsa bort om jag hänger ut mattorna.. Det är ju trist att det inte är nån sport på tv i dag.. Måste sporten ta jul ledigt? Jäkla trams tycker jag... Det är visst halt ute.. Det är tomt med bilar ute som tidig söndagsmorgon.. Svårt att tro att det är en handlar dag i dag..

Av Jammar. - 23 december 2017 07:54

Det är +4 grader och blåser ganska kraftigt.. Och tankarna går till de som är här för att fira jul..Ex alla som har åkt till Åre för att fira jul. När det blåser så här och regnar så är det inte så många liftar som går.. Det brukar bara vara några barnliftar som går.... Så de som har betalat dyra pengar och allt står.. De kan ju gå på krogen supa upp pengarna.. Har jobbat ett visst antal år i Åre med liftarna.. Det som gäller där är åka skidor, kröka och hålla på med sexuella aktiviteter..



Av Jammar. - 22 december 2017 11:49

Maten köpt även några öl.. Har planerat att inte gå ut förns 27/12.. Ska bli skönt att inte behöva vara ute i handelshysterin och trängas med julhysteriska konformister.. Fick även ge bort julskinkan och fick en julgrans belysning åt mitt afrikanska buffel gräs.. vacker som tusan och drivs med solenergi.. Det är härligt med mångfald!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards