Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 9 december 2017 07:24

När den svenska adeln och akademin myglar med våra skattepengar och köper lägenheter och ger bort till varandra och släkt. Så hålls det hemliga möten och annan mörkläggning.. Lägg ner nobelpriset och dela ut pengarna till medborgarna..Gör akademin och adeln arbetslösa..  Sparra alla konton för adeln dela ut pengarna till medborgarna..ANNONS
Av Jammar - 8 december 2017 18:38

Detta med att folk blir utnyttjade på våra arbetsplatser. Chefer och andra psykopater som utnyttjar kvinnor och andra är sant. Har haft många arbetsplatser och har misstänkt att sexuella övergrepp är ganska vanligt. Men jag har varit en dålig arbetskamrat och inte reagerat.. Blickar som har bett om hjälp och man har inte fattat vad som är felet..Det är så jäkla bra att saker kommer fram nu.. En tjärtunna och fjädrar och kemisk kastrering på cheferna.. Våga käfta mot på din arbetsplats..

ANNONS
Av Jammar - 8 december 2017 16:31

Så har man sovit bort halva dagen då.. Och inge hungrig är man heller.. Men det är bra, bör få bort lite runt magen innan operationen.. Men jag är inte så överviktig, fem kg till räcker.. Är lång så kg behövs..

Av Jammar - 7 december 2017 22:57

Ja det blev 1-1 ÖFK är vidare..

Av Jammar - 7 december 2017 16:54

Östersund kommer att göra allt för att vinna.. Tyskarna kommer att få det jobbigt..  


Av Jammar - 7 december 2017 15:35

Det finns en liten ljushårig dam som jag möter nästan varje dag.. Hennes röst är som sammet. hennes ansikte är vackert som den vackraste soluppgång. Hennes själ är det snällaste som existerar.. Hennes hjärta är för stort för hennes lilla näpna kropp.. Hennes lende får den kallaste isbiten att smälta..

Av Jammar - 7 december 2017 09:07

Jul hysteriska fruntimmer.. De gör ju inte livet lätt för sig eller deras omgivning.. Prata nyss med en på telefon, och det går inte att få nått vettigt ur na..Men de är roliga att betrakta, på avstånd. Helst ska man undvika dom, annars så ställer de till med nått skit bara... Undrar hur många av de som hamnar i nån typ av psykos?


Av Jammar - 7 december 2017 06:55

ÖFK möter tyskarna borta i kväll.. Givetvis hoppas man på seger.. Det skulle ha fått vara hemma istället.. här är det minus tre grader och snöar ganska kraftigt.. Fast det ska bli skönt att få sitta i varma soffan och få titta på tv istället och ta en öl.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se