Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 16 december 2017 09:54

En sevärd film..

ANNONS
Av Jammar - 15 december 2017 08:41

Nu Har jag varit dålig två nätter i rad.. Men tur att jag får ut det gröngula joxet.. På naturlig väg.. Och jag som trodde att vara på bättringsvägen.. Är rädd för att de måste borra hål och stoppa i en snabel..en tredje näshåla.. Bara tanken får ju en att gå och gömma sig..

ANNONS
Av Jammar - 14 december 2017 20:19

Att bli bombad av usa på en måndag se sin familj bli förnedrad av engelsmän på en tisdag se sina syskon bli skjuten av en tysk på onsdagen och på torsdagen kommer usa tillbaka och misshandlar sin storebror. Bli sexuellt utnyttjad av av en människohandlare på en fredag..Så fly till norden och bli ifrågasatt och bli utsatt för rasister på en lördag .. Självklart ska de uppföra sig och va svenskar på en söndag..


Av Jammar - 14 december 2017 09:20

Kristdemokrater och liberaler säger nej till att hjälpa flykting barn.. Ja nu kom det fram vad kristna värderingar och vad liberalismen är för nått.. Att de är så dumma att de har börjat flörta med den onda sidan i svensk politik..

 

Av Jammar - 14 december 2017 07:32

Om en vecka vänder det.. Då återkommer solen som har varit mer och mer frånvarande. Som då kommer fram mer och mer.. Många hälsar ljuset tillbaka med att tända ljus brasor och marsaller, och med att tillbe solguden.. Sedan dricks det öl i sju dagar..

Av Jammar - 13 december 2017 09:13

Det är -14 grader kallt.. Men vackert med rimfrosten.. Läste nått om att reklam för kondomer inte får visas på dagtid i tv? Bara på natten får man se reklam för kondomer.. Det är visst för barns skull? Men reklam för sprit, spel, krig och annat kapitalistiskt skit går bra.. Tycker reklamen för att ge bort en orgasm i julklapp är kul..

 

Av Jammar - 12 december 2017 11:28

Ett nasse svin greps med 10 kg dynamit. Planerade terror dåd här.. Uttalanden som att "det är inbördeskrig för mig. Sionister och muslimer ska dö" Som han skrev på nätet, gjorde att han kunde gripas som tur är..

Av Jammar - 12 december 2017 10:38

Har varit utan morfinet några dagar.. Var tvungen att köra bil i går, köpte en mikro åt min sjuka mor.. Så glömde jag ta till natten i går.. Själv så har jag valt att vara utan mikrovågsugn, onödig konsumtions vara.. Och jag klarar mig utan..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se