Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 20 december 2017 10:57

Mår fan, illamående och tvär lös i magen.. Men läste på förpackningen på antibiotikan att man kan må såhär.. Så det är bara att gilla läget i sju dagar.. Och inte kunde de komma och hämta min gamla soffhelvete förns nästa år.. Får väl ha två soffor då.. Jo jag ska köpa en soffa i mellandagarna..

ANNONS
Av Jammar - 20 december 2017 08:57

Sitter och funderar på om jag ska ge bort julskinkan.. Jag har ingen aptit och lär nog inte få det heller inom de närmaste veckorna.. Köpte en färdigkokt för några veckor sedan och hållbarheten är till 18/1... Så skulle jag bli av med gamsoff helvetet, men den ska på tippen.. Kommunen har visst några som fixar sånt för en hundring.. Nu ska det köpas en ny soffa..

ANNONS
Av Jammar - 20 december 2017 07:49

Bihålor! fick en riktig hästkur antibiotika i går, läkaren måste ha varit veterinär i sitt tidigare liv.. ska ätas i sju dagar.. sex piller om dan.. Hoppas det hjälper, kändes lite desperat nu de sista veckorna.. Jag har gått nu ett halvår med skiten.. Röntgen bilderna var ok.. Var mest rädd för nått cancer skit för det är en jäkla sjukdom.. Det är nog halt ute i dag.. +1 grad och sandbilarna åker fram och tillbaka..


Av Jammar - 19 december 2017 14:44

Hatar att handla så här före helgen eftersom det finns för många falska ansikten.. Ansikten som blir beordrade av arbetsköparna, att le och var trevlig och i sämsta fall bli tvingade att ha en tomteluva på sig fast du är trött och jäkligt less och har en minimal lön.. För att behaga kapitalisterna och jul konformisterna, allt går att köpa för pengar..

Av Jammar - 19 december 2017 07:29

Varför skapar man inte en folkarme som går in i Skåne med närliggande områden? Rensar rent från extrempolitiker som sd politiker och annat höger pack.. Det skulle vara en bra julklapp till det svenska folket.. Så slipper vi höra deras deras jäkla gnäll.. En värd för alla i anarkismens namn..

Av Jammar - 18 december 2017 08:48

Det kommer säkert börja blåsa på dan i dag.. Det kommer säkert att bli svåra snödrev eftersom snön är så kall och puffig.. Få se om det blir nått köp av soffa i dag?

Av Jammar - 18 december 2017 06:53

Trollfabriken blir väl anlitade av olika krafter i dag sägs det.. Just nu är miljön det nya uppdraget.. Många miljöaktivister får många påhopp nu före jul där de blir kallade olika saker, och det är inte snälla ord.. Undrar vilka det är som har anlitat fabriken för det? Man har ju sina misstankar..

Av Jammar - 17 december 2017 10:31

Måste raka mig före jul annars skrämmer jag mitt barnbarn för all framtid.. Så ska jag ta mig själv i kragen och titta på en soffa ska till sjukhuset i morgon så ska titta in på ett möbelvaruhus. Jag är ju så lång så jag måste provsitta.. Tv och dator och skor blir nått för rean i mellandagarna.. Och bilskrället får rulla på ett tag till..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se