Alla inlägg under december 2017

Av Jammar - 25 december 2017 08:39

Behöver vila efter soff köpet.. Nu är det bara tv köpet kvar.. Men har vissa önskemål där ca 40 tum smart tv.. wifi blåtand.. Helst med ett skart uttag också.. om man vill se en gammal video film..

ANNONS
Av Jammar - 25 december 2017 08:21

Nu har jag handlat på nätet... Nu får vi se hur detta går? Men en viss försiktighet har jag vidtagit.. Affären ligger bara ett par km bort.. Nu måste jag göra plats och städa upp lite.. Ska slänga en massa skit.. Göra om helt enkelt.. Ska ge bort lite blommor och sånt.. Suck va jobbigt...

ANNONS
Av Jammar - 24 december 2017 15:48

Slå i glasen och låt oss lustiga vara..

Va!

Av Jammar - 24 december 2017 15:27

Mycket osmakligt att använda barn i politisk reklam! Vissa sjunker hur djupt som helst..

Av Jammar - 24 december 2017 13:03

Brukar göra affischer även privata.. En satt jag upp för några dagar sedan..  Fick besök av en som läste den.. Han sa att den var rena avrättningen på kapitalismen och kyrkan och så var det nått mer också.. Och den var nedriven i går..Då har man med pennans hjälp träffat rätt och lyckats.. Så det var ett bra betyg..

Av Jammar - 24 december 2017 10:53

Sitter i morgonrock slurpar kaffe och har det bara mysigt.. Lyssnar på musik tittar på tv och skriver.. Men dåliga tankar gnager.. Och det är att nån kommer och ringer på porttelefon och stör! Min stilla förmiddags stund.. Måste väl gå och duscha och sätta på mig kläder... Skulle sätta upp en döskalle på ytterdörren med medföljande text.. Försvinn! Eller låt oss lustiga vara?


Av Jammar - 24 december 2017 10:34

Glöm inte att vattna era blommor nu i helgen! Det är torr luft och har ni en gran så så blir luften torrare.. Så glöm inte att ge de gröna liven en liten slurk vatten och lite kärlek!

Av Jammar - 24 december 2017 09:28

Strunta i plast kassar, om de inte har papperspåsar för grönsaker eller andra lösvaror så säg till på affären..Och använd tygkassar det tar ingen plats att ha några tygkassar i fickan eller i handen.. Ni har väl barn eller barnbarn som vill växa upp i en ren värd! Tänk på naturen och miljön i denna tid av frosseri..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se